Vučelić: Ako uđemo u LŠ, Andriji milion evra po sezoni!

Potpredsednik Partizana Milorad Vučelić poznat je po svojim kontroverznim izjavama otkako je došao na tu funkciju u klub. Nakon verbalnih duela sa Terzićem, poruke Lomiću da više nikada neće igrati u Partizanu, Vučelić je na gostovanju u emisiji Total Soker na SOS-kanalu otišao korak dalje.

Milorad-Vucelic

Potpredsednik crno belih izjavio je da će Partizan u slučaju plasmana u Ligu Šampiona ponuditi najveći ugovor u istoriji kluba najboljem prvotimcu Andriji Živkoviću, od čak milion evra po sezoni!

“Spreman sam da mu to ponudim odmah u sredu uveče. Za to mi nije potrebna saglasnost direktora, predsednika niti bilo koga iz kluba. Nisam razgovarao sa njima o tome, ali garantujem da će tako nešto i uraditi ako prođemo BATE“, izjavio je Vučelić.

Pitanje je koliko je ovakva izjava realna za srpske uslove, pogotovo kada se zna da Živković nije u stoprocentnom vlasništvu kluba, već pravo na deo ugovora ima menadžerska agencija Pinija Zahavija, ali narednih dana, odnosno nakon meča sa BATE Borisovim biće jasnije koliko je Vučelić bio ozbiljan sa ovom izjavom.

Komentari