Zagorčić: Disciplinom u odbrani do pozitivnog rezultata

Fudbaleri Vojvodine večeras od 21h (prenos RTV1) igraju svoj prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope na gostovanju ekipi Sampdorije. Novosađano su sinoć odradili trening na terenu u Đenovi, a zatim je održana i konferencija za novinare, gde se prisutnima obratio šef struke Zlatomir Zagorčić.

zaga-mala1-vert

“Trudićemo se da u prvom susretu nametnemo naš stil, znači da se nadigravamo i tražimo šansu da postignemo gol više od rivala”. “Da bismo to ostvarili, potrebno je da budemo disciplinovani i maksimalno fokusirani u odbrani i da napadnemo Sampdoriju kad god nam se za to ukaže prilika. U svakom slučaju, uvažavamo italijanski tim, ali ga se ne plašimo.”   – rekao je Zagorčić.

“Svaka utakmica ima neku svoju težinu, a posebno ove u Evropi. Puno radimo na tome da ubedimo igrače da imaju kvalitet i da im na taj način ulijemo mnogo više samopouzdanja. Oni imaju našu punu podršku. Greške su dozvoljene, jer ljudi smo i svi grešimo, ali je bitno da ih svedemo na minimum.”  – istakao je trener Vojvodine.

Zagorčić u večerašnjem meču neće moći da računa na Pekarića, iako postoji mogućnost da se Pekarić ipak nađe u protokolu, kao i na povređenog Mrdakovića koji je već duže vreme van terena i biće spreman tek za revanš.

Komentari