Zagorčić: Nema nepoznanica sa Viktorijom – Pavkov tri godine u Novom Sadu

Fudbaleri Vojvodine sutra ujutru polaze u Plzen. Gde ih čeka prva utakmica protiv Viktorije iz istoimenog grada. Fudbaleri stare dame iz Novoga Sada imaju pravu istorijsku priliku da u slučaju pozitivnog rezultata, pred svojim navijačima osiguraju plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Utakmica se igra od 20:50 u četvrtak.

vojvodina-navijanje-sampdorija

Trener Zlatomir Zagorčić istakao je da Viktorija igra u istom sastavu dugi niz godina, što dodatno otežava posao njegovim pulenima.

Očekuje nas utakmica sa kvalitetnim rivalom. Igrači Viktorije su na okupu dugi niz godina, imaju veliki broj reprezentativaca. Ostvaruju rezultate koji potvrđuju snagu ovog tima. Želimo da u Plzenu nametnemo svoj stil i ostvarimo dobar rezultat, počeo je Zagorčić.

Zagorčić je potom dodao da Česi nisu nepoznanica jer su dobro skautirani od strane Vojvodine, pomogle su i informacije od strane Slaviše Jokanovića.

Imamo dosta materijala o narednom protivniku. Savete smo dobili i od Slaviše Jokanovića, čiji je Makabi pobedio Viktoriju u kvalifikacijama za LŠ.  Sva saznanja nastojaćemo da što bolje iskoristimo. Skoro su promenili trenera, ali ne verujem da će biti drastičnih promena u igri, poručuje Zagorčić.

 

POTPISAO PAVKOV


Milan Pavkov, rođen 1994. godine, nakon dugih pregovora konačno je stavio paraf na ugovor sa crveno-belima. Bivši fudbale ČSK Pivare, od početka priprema trenira sa Vojvodinom, potpisao je ugovor na tri godine.

 

 

Komentari