Zagorčić rezigniran odnosom prema Voši, direktor lige najavljuje tužbu protiv trenera

Novosadski klub koji je Srbiji obezbedio mesto u plej-ofu lige Evrope suočavao se u prošloj nedelji sa ozbiljnim problemima jer zbog “Guče” nisu mogli da obezbede smeštaj za igrače Vojvodine prilikom gostovanja ekipi Mladosti u Lučanima.

17135-zlatomir-zagorcic-800x600

Rezignirani trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić prokomentarisao je tu situaciju a time je pokrenuo domino efekat u vidu pretnji tužbom od strane direktora Superlige.

– Vojvodina je institucija u našem fudbalu i ove godine igra sa uspehom u Evropi. Ljudi iz Mladosti Lučana složili su se sa našim predlogom da utakmica bude odložena, ali oni koji vode takmičenje nisu našli za shodno da takav predlog razmotre i uvaže, rekao je trener Novosađana Zlatomir Zagorčić.

Zajednica je kao rešenje Vojvodini navodno ponudila da putuju na dan utakmice, što sam Zagorčić smatra nepoštovanjem.

– Ni naš predsednik, koji je i predsednik Zajednice prvoligaša, nije uspeo da izdejstvuje odlaganje. U krugu od 100 kilometara oko Lučana nema hotela u kojem možemo da prenoćimo, a odgovor koji smo dobili od onih koji organizuju Ligu bio je: ‘Putujte na dan utakmice’. Očigledno je da oni ne prepoznaju šta i koliko momci koji nose dres Vojvodine daju srpskom fudbalu i zaista sam ogorčen zbog toga, dodao je Zagorčić.

Direktor Superlige Srbije najavljuje da će podneti tužbu protiv Zagorčića zbog iznošenja neistina.

Prijaviću ga zbog neistinitih izjava u sredstvima javnog informisanja. Dozvolio je sebi da iznese neistinete detalje i nekorektno se poneo uoči gostovanja u Lučanima, rekao je direktor Super lige.

 

Komentari