Zagorčić: Želimo da popravimo utisak!

Trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić pred gostovanje u Surdulici, istakao je da će njegova ekipa u današnjoj utakmici ići na pobedu, kao i da žele da poprave utisak iz prvog kola kada su ubedljivo poraženi na svom terenu od ekipe Čukaričkog.

zagorcic96552020120912085002

“Pred nama je obaveza da popravimo loš utisak koji smo ostavili u prvoj prvenstvenoj utakmici s Čukaričkim. Idemo na pobedu u Surdulici, jer to jeste manir i navika Vojvodine” rekao je Zagorčić.

Za fudbalere Vojvodine oova nedelja ova nedelja bila je poprilično iscrpljujuća. Posle gostovanja i meča u Letoniji, danas im sledi gostovanje u dalekoj Surdulici, a već u utorak očekuje ih put u Torino na prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Samdorije. Ipak u taboru novosađana smatraju da zgusnut raspored ne sme biti alibi pred utakmicu sa Radnikom.

“Daleki put će nam teško pasti, ali druge nam nema i treba da ga odradimo najbolje što umemo. Naredne sedmice putujemo na prvi duel sa Sampdorijom u Torinu, fokusirani smo na Radnik i motivisani da ostvarimo prvu prvenstvenu pobedu” dodao je Zagorčić.

Utakmica između Radnika i Vojvodine na programu je danas od 18h.

Komentari