Zmajevi i Pazarci zatvaraju jesenji deo sezone

Fudbaleri Voždovca i Novog Pazara spustiće zavesu na jesenji deo sezone, odigravanjem odloženog meča 13. kola. Utakmica između Zmajeva i Novog Pazara igra se u sredu sa početkom od 13 časova.

Pazarci u ovaj meč ulaze kao favoriti, s obzirom da se nalaze na petom mestu, i eventualnim trijumfom bi održali korak za mesto koje vodi u Evropu sledeće godine. Sa druge strane Zmajevima bi pobeda u ovom susretu mogla da donese beg sa začelja tabele, s obzirom da bi Voždovac sa tri boda iz ovog meča došao na deobu devete pozicije sa subotičkim Spartakom, što bi nakon očajnog starta i šest poraza u prvih šest kola bio sjajan rezultat.

Ekipa Zorana Milinkovića nalazi se u sjajnoj formi, Voždovac več četiri kola ne zna za poraz, a od 15 poena osvojenih ove jeseni, više od pola, tačnije osam, osvojeno je u zadnja četiri meča. Sa druge strane i Kosanovićevi puleni mogu se pohvaliti sjajnom formom. Ekipa Novog Pazara nije poražena poslednjih pet mečeva, a ide im u korist i činjenica da su u dosadašnja dva duela sa Zmajevima, oba puta izlazili kao pobednici.

Komentari