Zvanično – Još dva pojačanja za Zvezdu!

Još dva pojačanja danas su zvanično predstavljena na Marakani. Da li je uprava završila za ovo leto, ili imaju još nekog igrača na radaru?

crvenazvezdafk.com

crvenazvezdafk.com

Igrački kadar Crvene Zvezde od danas je bogatiji za još dva imena.

Kako se i najavljivalo prethodnih dana, novi članovi crveno-belih od danas su Vladimir Jovović i Predrag Sikimić, koji su i zvanično predstavljeni na našem najvećem stadionu.

Sikimić je potpisao ugovor do kraja sezone, a Jovović na tri godine.

Vladimir Jovović je od početka godine strpljivo čekao ovaj dan, a sada se i zvanično obavezao na vernost Crvenoj zvezdi.

On je danas istakao da je presrećan zbog realizacije transfera, a novinarima je pojasnio i zbog čega se dogodila ta famozna suspenzija, zbog koje je morao da čeka šest meseci na potpisivanje ugovora sa Zvezdom.

”I ovom prilikom želim da se izvinim svima koji su prisustvovali tom događaju, a naročito sudiji Novoviću. To je bila jedna moja glupost zbog koje sam najviše ispaštao ja, a potom i Sutjeska, moj bivši klub.

Ne znam, iskreno, šta mi se desilo u tom trenutku. Bio sam kapiten ekipe, igrao sam derbi protiv Budućnosti, ne znam šta se dogodilo u mojoj glavi da napravim takvu grešku. Ali, to je prošlost, teško sam prešao preko toga, a sada moram da idem dalje”, izjavio je Jovović.

Kada je u pitanju Predrag Sikimić, on je već imao priliku da sarađuje sa trenerom Božovićem u Rusiji i upravo je trener Zvezde insistirao na njegovom angažovanju iz Voždovca.

”Zvezda je kruna moja karijere, najveći klub u kojem sam bio! Primarni cilj postoji, i to je titula, biću prezadovoljan ako je uzmemo. Ovo je velika satisfakcija za mene i moju porodicu, i velika obaveza, takođe.

Na meni je da se što pre uklopim, prilagodim zahtevima. Verujem u pozitivan ishod prvenstva, i u to da mogu da pomognem ekipi. Prilagodiću se maksimalno, biću u službi tima, i igrao pet minuta, poluvreme ili celu utakmicu, daću svoj maksimum”, poručio je Sikimić.

Komentari