ZVANIČNO: Marku Nikoliću uručen otkaz, Milinković novi trener Partizana

Dosadašnji šef stručnog štaba Partizana, razrešen je dužnosti na današnjoj sednici Upravnog odbora kluba. Njegov zamenik na klupi biće kako se i prethodnih dana najavljivalo, Zoran Milinković, dosadašnji šef struke Voždovca.

7396273654dda383ae7cf7382192765_orig

Prema rečima člana UO Partizana, Milomira Gligorijevića, Nikolić je smenjen velikom većinom glasova: “Dali smo otkaz Nikoliću ubedljivom većinom glasova! I on je bio na sastanku do samog kraja, do donošenja odluke, nije bilo prijatno, ali loši rezultati su presudili. Poljuljana je vera u njega.” Gligorijević je istakao da će Nikolić u toku dana sam saopštiti igračima ovu odluku.

Bilo je i nezadovoljnih nakon ovakve odluke, konkretno, Dragan Bjelogrlić se nije složio sa smenom Nikolića i najavio je da postoji mogućnost da napusti Upravni odbor: ” Ovo je drugi put da se moje mišljenje ne slaže sa mišljenjem većine, moram da razmilim kako ću nastaviti sa angažovanjem u Partizanu”. 

Pored Milinkovića, kandidat za klupu Partizana prema rečima Gligorijevića bio je i Ljubinko Drulović, iako je selektor “Zlatnih Orlića”, demantovao da ga je bilo ko iz kluba kontaktirao.

Zoran-Milinkovic(5)

Podsetimo, Nikolić je u Partizan stigao iz Vojvodine u januaru prošle godine i osvojio drugo mesto prošle sezone.

Komentari