ZVANIČNO: UEFA pokrenula istragu o utakmici na Vračaru!

Iako je Milivoje Mirkov prvo najavio a zatim i demantovao da će se jučerašnjom utakmicom na Vračaru između OFK Beograda i Crvene zvezde baviti UEFA, iz evropske kuće fudbala stigla je vest da će biti pokrenuta istraga o spornom meču.

1506759_w2

Ova informacija potvrđena je kolegama iz Večernjih Novosti koje su konaktirale sedište UEFE. Iz UEFE poručuju da su upoznati sa dešavanjima na Vračaru i da su već pokrenuli istragu, ali da neće davati dalje izjave na ovu temu dok ne sakupe sve potrebne informacije. Prema rečima iz evropske kuće fudbala javnost će biti blagovremeno obavešteno ukoliko UEFA pronađe bilo kakve dokaze koji su uticali na regularnost utakmice između Romantičara i crveno-belih.

Sa druge strane iz Superlige Srbije poručuju da nemaju nikakvog osnova za pokretanje eventualne istrage: Nemamo osnov za pokretanje postupka, to je jasno kao dan. Sve te priče su u sferi pretpostavki i sumnji, kako onda da reagujemo – izjavio je Vladimir Bulatović.

On je dodao da nijedno službeno lice nije videlo ništa što bi moglo da utiče na regularnost ove utakmice: Ni jednom jedinom rečju. Da bismo mi, kao Zajednica pokrenuli postupak, mora da postoji prijava službenih lica. Pročitao sam izveštaje delegata, posmatrača i sudija i kako niko nije ni pomenuo tu mogućnost, za mene je ta priča završena.

Komentari