Zvezda dobija novo pojačanje iz Argentine!

Nakon Luisa Ibanjeza koji je sa sinoćna dva gola i asistencijom pokazao da se Crvenoj zvezdi isplatilo što je bila strpljiva i insistirala na njegovom dolasku, uskoro bi navijači Zvezde mogli da vide još jednog argentinskog internacionalca u crveno belom dresu.

valentin-viola463530020150813104543

Reč je o krilnom napadaču Valentinu Violi, igraču tirskog Karabuka, za koji je na dvadeset jednoj utakmici postigao tri gola. Viola je u Evropu stigao pre tri godine. Najavljivan kao veliki talena, Sporting iz Lisabona je tada za njega izdvojio čak 4 miliona evra. Ipak u Portugaliji nije dobio pravu šansu pa se nakon godinu dana vratio u svoj matični klub Rasing.

Nakon jedne sezone provedene na pozajmici u Rasingu, ponovo je dobio priliku da se okuša u Evropi, u dresu Karabukspora. On bi već u toku sutrašnjeg dana trebalo da stigne u Beograd na završne pregovore sa Crvenom zvezdom, i da za desetak dana debituje u crveno belom dresu. Angažovanjem Viole, prema rečima ljudi iz kluba, Zvezda bi zatvorila ovaj prelazni rok, barem kada su dolasci u pitanju.

Komentari