Zvezda jača sponzorski pul: Eurosalon i Win Win uz crveno-bele

Nakon Eurosalona, koji je potpisao sponzorski ugovor sa Crvenom zvezdom, dan kasnije krenula je i vodeća kompanija za prodaju IT Tehnologija Win Win. U Lav Medija centru novinarima su se tim povodom obratili predsednik kluba Svetozar Mijailović, poslovni direktor Stefan Pantović i direktor u kompaniji Alti d.o.o. (Win Win), Dejan Popović. Ugovor je potpisan na godinu dana, a prvi čovek crveno-belih se nada obostranom uspehu.

winwin-crvenazvezda-ugovor-vesti

Izvor: Crvena zvezda

”Win Win je prodajni lanac lider u ovoj oblasti, a prisutni su u svim krajevima Srbije, naravno najviše u Beogradu. Isto tako i Zvezda ima pristalice svuda, širom naše zemlje. Nadam se zajedničkom uspehu” – istakao je predsednik kluba Svetozar Mijailović.

Nakon jučerašnjeg potpisa sponzorskog ugovora sa kompanijom Eurosalon, potpisan je ugovor sa još jednom uglednom kompanijom, zbog čega je poslovni direktor crveno-belih Stefan Pantović istakao posebno zadovoljstvo.

”Drago mi je što dan za dan potpisujemo sa novi sponzorima. Ako želimo da budemo uspešni trebaju nam ovakve uspešne firme uz nas. Da za sutra nije zakazana skupština kluba, verovatno bi potpisali i trećeg sponzora u tri dana, ali sutra će biti više sportskih nego poslovnih uspeha, uveren sam” – rekao je Stefan Pantović.

Komentari