Zvezda našla zamenu za Parkera?

Kako saznaje Hotsport, nakon ranog ispadanja iz kvalifikacija za Ligu Evrope, na listi igrača na koje ne računa Miodrag Grof Božović našao se kontroverzni Džošua Parker.

Parker

Reprezentativac Antigve i Barbude našao se na udaru navijača Zvezde, Delija, pa je od njih bio počašćen zvižducima. Tokom prijateljskog meča sa Mordovijom najvatrenije pristalice kluba su zviždale na svaki njegov dodir sa loptom. Na sve to Parker je izjavio da je bio jedan od najboljih igrača u susretu sa Kairatom.

Uprava Zvezde bacila je oko na mladog napadača ljubljanske Olimpije, Marka Vukčevića. Crvena Zvezda se interesovala za ovog igrača pre mesec dana, ali je prepreka bila visoko obeštećenje. Medjutim, uprava Zvezde je našla rešenje i spremni su da ponude Parkera u zamenu za mladog napadača Olimpije.

Marko

Marko Vukčević je rođen 7. juna 1993. godine i pre Olimpije nastupa je za Budućnost iz Podgorice. U seniorskoj karijeri je odigrao 52 meča za Budućnost i postigao 8 golova. U Olimpiju je prešao 2013. godine i do sada je odigrao 39 mečeva uz 8 postignutih golova.

Takođe je odigra 27 utakmica za mlađe selekcije Crne Gore i postigao 6 golova. Za seniorsku reprezenta je odigrao jedan meč.

Komentari