Zvezda otputovala u Sloveniju bez trenera i napadača

Fk Crvena zvezda, jutros u deset sati otputovala je svojim autobusom u Sloveniju u Terme Čatež. Crveno beli će se tamo pripremiti za derbi sa Partizanom koji se igra 12. septembra na stadionu Rajko Mitić. Igrači su krenuli bez trenera Božovića i Petrovića i napadača Vieire.

Zvezda autobus

Crveno beli otputovali su u Sloveniju kako bi se pripremili za derbi sa večitim rivalom. Oni će u subotu od 17 časova odigrati pripremni meč sa ekipom Krke.

Na put su krenuli igrači: Damir Kahriman, Aleksandar Luković, Saša Stojanović, Aleksandar Katai, Idan Vered , Savo Pavićević, Bruno Matos, Mamadu Mbođ, Srđan Plavšić, Nemanja Ahčin, Miloš Cvetković, Mičel Donald, Mihailo Ristić, Nemanja Supić, Marko Trkulja, Dušan Anđelković, Jovan Vićić, Nenad Gavrić, Slavoljub Srnić, Ugo Oliveira, Zoran Rendulić, Predrag Sikimić, Luis Ibanjez, Vladimir Jovović. Od trenera na put su krenuli Vojo Ćalov i Ivica Momčilović, dok će Miodrag Božović i Saša Petrović doći direktno iz Podgorice.

Zbog reprezentativnih obaveza na put nisu krenuli: član A selekcije Marko Petković i članovi mlade selekcije Filip Manojlović, Marko Grujić i Vukašin Jovanović.

Crvena zvezda pripremaće se u Sloveniji do 11. septembra. Nazad za Beograd kreće se 11. ujutru, dan pred odigravanje 149. derbija.

Komentari