Zvezda pored tri vezna igrača traži pojačanje u toj liniji?

Uprava Crvene zvezde daje sve od sebe da dovede bar još jedno pojačanje pa poziciji zadnjeg veznog igrača. Do sad crveno beli su pratili Sašu Zdjelara, koji želi da ostane u Olimpijakosu, Aleksandra Ignjovskog koji ne bi da ide iz Ajntrahta, dok za Gojka Cimirota Sarajevo traži 800 000 evra i za njega se interesuju inostrani klubovi.

Svi

Foto: crvenazvezdafk.com

Kao što je već poznato uprava Zvezde već duže traga za zadnjim veznim igračem. Sve igrače koje su pratili do sada ili su im skupi ili igrač ne želi da pređe u klub iz Ljutice Bogdana.

A pravo pitanje je da li Zvezdi treba još jedan stranac u timu pored mladih Marka Grujića, Mihajla Ristića i Aleksandra Kovačevića? Kako svake godine pred početak sezone navode, Crvena zvezda će forsirati svoje mlade igrače, a opet se traži zamena za njih. Ristić i dobija šansu da odigra po neki minut, ali Marko Grujić koji važi za jednog od talentovanijih igrača u Srbiji na toj poziciji i dalje čeka svoju šansu. Pa čak na poziciji zadnjeg veznog može da igra i Vukašin Jovanović koga je Veljko Paunović već isprobao na toj poziciji.

I prošle sezone ista priča da će se forsirati Grujić pa je počeo da igra tek kada je titula izgubljena. Možda je bolje da se naši klubovi okrenu našoj deci i da probaju da prave rezultate, a ne da troše pare na strance koji dođu samo da bi se dobro prodali.

Komentari