Zvezdan Terzić: Zvezda će tek da gazi!

Za manje od deset dana igra se večiti derbi u Beogradu, a i dalje se vodi priča o tome ko je bolje odradio prelazni rok. Zvezdan Terzić smatra da je Zvezda bolje prošla i da je htela mogla bi da dovede Ivanića.

zvezdan-terzić

Opšte su procene da Zvezda sada ima jači tim od Partizana. Dobro smo izbalansirani i posedujemo veći fond kvalitetnih fudbalera, a imamo i sjajnog trenera. Ne bih se upuštao u prcene kako je naš najveći rival odradio posao na fudbalskoj pijaci”, izjavio je Terzić osvrnuo se na ”zvezdu” prelaznog roka u Srbiji, Mirka Ivanića.

Da smo hteli da dovedemo Ivanića iz Vojvodine, to bismo i uradili, ali to bi bila prevelika investicija. Odradili smo najblaže rečeno korektan posao u prelaznom roku, ali lično smatram da je odrađen posao izvanredan. Dobro smo prošli i sa finansijske strane” rekao je Terzić.

Terzić takođe veruje ”da će Zvezda posle zimskih priprema u drugom delu prvenstva da gazi. Tvrdim da ovaj derbi ne rešava prvenstvo, titula se osvaja na malim utakmicama. Ipak, učinićemo sve da dobijemo večiti derbi”.

Komentari