Zvučna pojačanja OFK Beograda

U klubu sa Omladinskog stadiona danas predstavljena nova pojačanja. U pitanju su bivši fudbaler Partizana, iskusni odbrambeni igrač Milan Obradović i Mihajlo Cakić, dojučerašnji igrač ukrajinske Zorje.

Milan Obradović je odbrambeni igrač, rođen 3.8.1977. i u bogatoj karijeri nastupao je za beogradski Radnički, Obilić. Lokomotivu iz Moskve, Borusiju Menhengladbaha, grčki Akratitos, Metalist, Arsenal iz Kijeva, da bi se prošle sezone obreo u Partizanu. Za seniorsku reprezentaciju Srbije nastupao je 7 puta.
“Drago mi je da sam došao u OFK Beograd koji je sjajna sredina za razvoj mladih igrača. Nadam se da ću se lako uklopiti i da ću uspeti da ovaj mladi tim odvedem u nove pobede”, istakao je iskusni defanzivac na predstavljanju.
Zajedno sa Obradovićem, “Romantičari” su predstavili još jedno pojačanje. U pitanju je 24-godišnji Mihajlo Cakić, koji je omladinsku školu prošao u Partizanu, da bi nakon toga nastupao za Čukarički, Zorju iz Luganska, te za belorusku Slaviju. Svojevremeno je bio član U-19 i U-21 reprezentacije naše zemlje.“Čast mi je što sam došao u veliki klub. Prvenstvo se bliži početku i vreme je da se priča na terenu, pa se nadam da ću opravdati očekivanja svih u stručnom štabu”, kazao je Cakić.

Komentari