TIPOLOVAC #4: Dragan Žarković tipuje konačan trijumf Partizana i Zvezdine muke u Ivanjici

Defanzivac koji je ponikao na terenima čuvenog Obilića je gost naše rubrike Tipolovac nakon višenedeljne pauze a uoči poslednjeg kola pred praznike. Nakon što je zanat kalio u klubovima poput BSK-a iz Borče i Novog Pazara, Žarković je 2013. otišao u internacionalni fubal. Još uvek ga igra, a trenutno brani boje šestoplasirane ekipe kiparskog prvenstva Nee Salamis. Evo njegovih tipova za 22. kolo Super lige.

zarkovic utakmicars

Jagodina – Rad (X): Tvrda utakmica između dve talentovane i dobre ekipe čije se loše partije uglavnom ogledaju u lošem finansijskom sanju kluba.

Mladost – OFK Beograd (0-2): Slična situacija kao i u prethodnoj utakmci, sigurno se mreže neće tresti više od dva puta.

Novi Pazar – Vojvodina (1X): Na svom terenu Novopazarci moraju da “navale”, imam utisak da je ovo jedan od onih mečeva gde Vojvoidna ume da kiksne.

Radnik – Radnički Niš (2): Jedino što je sigurno u okvru ovog meča jeste da nas očekuje loš teren. Radnik se istrošio, dok su Meraklije u naletu, pa me ne bi čudila dvojka u Surdulici.

Javor – Crvena zvezda (0-2): U Ivanjici je uvek teško, oduvek je Javor dobar domaćin i verovatno ima želju da stane na put odličnoj seriji Crvene zvezde. Veoma težak meč sa malim brojem pogodaka.

Čukarički – Voždovac (X): Dve ekipe koje raspolažu podjednakim kapacitetom, tako da će pojedinci eventualno odlučiti pobednika, mada je moje mišljenje da ga neće biti.

Partizan – Borac (1): Iako se možda očekuje novi kiks crno-belih, oni su ti koji će imati glavnu reč i koji su definitivno bolja ekipa pogotovo protiv desetkovanog Borca. Sve sem pobede domaćina bi bilo veliko iznenađenje.

Metalac – Spartak (X2): Najotvorenija utakmica ovog kola u kojoj je apsolutno sve izvodljivo. Minimalne Shanse su na strani Subotičana koji igrama moraju da opravdaju talenat koji imaju.

Komentari