Đerlek potpisao za OFK: Pročitajte dirljivo pismo njegovog bivšeg kluba

 

OFK Beograd je doveo supertalentovano pojačanje. Reč je Arminu Đerleku igraču koji je rođen 15.07.2000. godine. Armin igra na poziciji napadača i reprezentativac je naše zemlje.

Armin Đerlek Foto: OFK Beograd

Armin Đerlek Foto: OFK Beograd

Pre Romantičara je igrao za Pazar Juniors, a interesantno je da se za Armina borio veliki broj evropskih klubova. Ipak na kraju je Đerlek izabrao OFK Beograd, jer je prepoznao sredinu Stare Karaburme kao najbolje mesto za svoj napredak.

Na zvaničnom profilu Pazar Juniorsa osvanulo je dirljivo pismo nakon prelaska ovog mladog fudbalera. Pismo vam prenosimo u celosti.

“Da, dečak koji je prvi član FK Pazar Juniorsa, dečak koji se jedini pojavio na prvom treningu na minus 16, tog 28.01.2011. kada je i Juniors osnovan, posle skoro 8 meseci dugih pregovora, biser novopazarskog fudbala i naš kapiten potpisao je za OFK Beograd. Velika čast i ogroman uspeh za Armina, za njegovu porodicu i naravno za naš klub. Neko je već pitao “ZAŠTO U OFK-u??? ZAŠTO NE U PAZAR, PARTIZAN, ZVEZDU, HSV?”

Ovom prilikom FK Pazar Juniors, pre svega želi da se zahvali upravi FK Novi Pazar  koja je uložila dosta napora, ponudila korektne i konkretne uslove da Armin predje u Novi Pazar. Želimo da se zahvalimo ljudima iz, FK Partizan, FK Crvena Zvezda, FK Jagodina, HSV… Takođe, na izuzetnim naporima da angažuju Đerleka… Armin, porodica Đerlek, mi iz FK Pazar Juniors, agencija koja ga zastupa, doneli smo odluku da potpiše za OFK-u.

Armin Đerlek je dobio najbolji profesionalni ugovor koji je neki mladi igrač dobio ikada u Srbiji a mozda i na Balkanu. To se ne odnosi samo na finasije,vec na ceo paket uslova i detalja koji će Arminu olaksati put ka tome da postane vrhunski fudbaler. Kakav odnos smo imali prema Arminu i kakav status je imao u klubu dovoljan je pokazatelj to što je Armin kao član Juniorsa posto kapiten reprezentacije.  Što je generacija 2000. koju je predvodio Armin Đerlek prvak Zapadne Srbije. Ono što treba istaći jeste da je Arminov otac primer za sve roditelje u Srbiji koji imaju talentvanu decu, kako se treba ponašati. To jeste, da je 3 godine uspesno odolevao “velikim klubovima”, menadžerima, koji jure decu vec od 10 ili 11 godina da se sele za Beograd,  dokazao je da se i iz “malog” PAZAR JUIORSA može postat kapiten reprezantacije! RODITELJI NE ŽURITE!”

Komentari