“Dođoš” i “legenda Obilića iz Vilova” uz Vošu u Plzenju!

Fudbaleri Vojvodine, koji sutra od 20.45h u Plzenju igraju svoj prvi meč plej-ofa Lige Evrope protiv domaće Viktorije imaće specijalnu podršku sa tribina na teškom gostovanju u Češkoj. Pored navijača Vojvodine, kojih će biti u velikom broju na stadionu Štruncovi Sadi, tu će biti i ekipa iz TV serijala Državni posao, doduše u okrnjenom sastavu.

tri drzavni posao

Dimitrije Banjac i Dejan Ćirjaković, popularni Čvarkov i Boškić otputovali su sa ekspedicijom Vojvodine u Češku gde će sa tribina bodriti novosadski klub, čiji su veliki navijači.

Đorđe Čvarkov ,svojevemeno fudbaler Obilića iz Vilova ,smatra da su fudbaleri Vojvodine potcenjeni pred ovaj meč od strane bukmejkera, pa poznajući Đorđetovu sposobnost za zarađivanjem novca, sumnjamo da će oprostiti kladionicama ovaj propust.

“Nadam se da su kladionice potcenile Vojvodinu pošto je kvota takva kao da se sastaju Kabel i Mančester junajted. Niti smo mi Kabel, a niti su oni Mančester junajted” – rekao je Čvarkov.

Glavni arhivator se osvrnuo i na činjenicu da je na put morao da prođe bez svog prvog zamenika, Torbice.

“Pa da, on ima zabranu ulaska u Češku . Kada smo prošli put kada išli u Češku, on je pokušao da prošvercuje vegetu, nije znao da je to zabranjeno. Ja sam mislio da je to samo trenutna kriza, ali vidim da ga nije prošlo.”

I za kraj izneo je i svoju prognozu za utakmicu u Češkoj.

“Valjda će Ožeg dati gol, videćemo.”

Komentari