Gradonačelnik i navijači iz Niša dočekali fudbalere Radničkog (FOTO/VIDEO)

IZVOR TEKSTA: Građanin.rs

Verni navijači Fudbalskog kluba „Radnički“, Meraklije i gradonačelnik Niša, Zoran Perišić dočekali su noćas oko 2:00 sata posle ponoći, autobus sa niškim igračima i rukovodstvom tima iz Beograda gde su po mnogima na društvenim mrežama, a i po gradu, proglašeni herojima!

Foto: Građanin.rs

Foto: Građanin.rs

Noćas, dok se čekao autobus sa igračima, stekao se utisak da euforija ne bi bila tolika da je niški tim samo pobedio Crvenu Zvezdu sa 1:0. Slavilo bi se, ali ne na ovaj način. Jedan od Meraklija komentariše da se ovaj nerešen rezultat smatra pobedom jer se „sve učinilo da Zvezda nezasluženo pobedi” tako da su fudbaleri „Radničkog“ pokazali svoj prkos i požrtvovanost i to nisu dozvolili. E, to se slavi – priča nam on.

– Ovo nije prvi put. Na prošloj utakmici u Beogradu, Radnički je vodio sa 2:1 do 85. minuta, a onda su sudije učinile da Zvezda pobedi 3:2. Sad’ su opet to isto pokušali, ali nismo im to dozvolili. Ovi momci su stvarno heroji jer prvo im izbaciš igrača i predsednika kluba, pa dosudiš penal protiv njih, pa faulovi, pa gol iz ofsajda i oni sve to izdrže… Pa još beogradski mediji, koji akcenat stavljaju na to da kada je izvođen penal, naš golman Jovanović je kao izašao metar od gol linije, a nepravdu prema „Radničkom“ ne smeju ni da komentarišu. Pa šta to znači? – objašnjava i pita se jedan od Meraklija.

Foto: Građanin.rs

Foto: Građanin.rs

Kada je autobus sa fudbalerima stigao „Meraklije“ su od srca otpevale nekoliko navijačkih pesama, a jedni drugima su lično čestitali „pobedu“. Najviše se čestitalo Rosiću koji je postigao gol i golmanu Jovanoviću koji je „pročitao“ jedanaesterac.

Foto: Građanin.rs

Foto: Građanin.rs

Gradonačelnik Zoran Perišić je došao da pozdravi navijače direktno iz operacione sale.

Foto: Građanin.rs (Gradonačelnik Zoran Perišić - levo)

Foto: Građanin.rs (Gradonačelnik Zoran Perišić – levo)

– Nisam mogao da izdržim da ne dođem da im lično čestitam i stisnem ruku. Ne mogu ja da budem sudija, ali da izdrže onakav pritisak i da posle toga izađu kao pobednici i pored nerešenog rezultata, to je za svaku čestitku. Nisam ovo planirao, ali posle onakve utakmice, morao sam da dođem – prokomentarisao je gradonačelnik Perišić koji se kratko obratio fudbalerima i lično.

Komentari