Jovetić, Lučić, Atanasijević i ostali uz mlade za poplave

Veliki broj poznatih sportista se odazvao na poziv Udruženja mladih “Večernja škola” i pomoglo u organizaciji internet aukcije od koje će sav prikupljen novac ići za ugrožene u poplavama.

Nakon Jovana Simića čija je humanitarna aukcija dresova digla na noge i ujedinila celu zemlju u zajedničkoj borbi za prikupljanje novca za operaciju male Nađe, Udruženje mladih “Večernja škola” je početkom meseca krenulo u akciju prikupljanja sredstava za ugrožene u poplavama u vidu internet aukcije od koje će sav prikupljen fond, kao i fond od “Kadet Celebrity Cup-a” koji “Večernja škola” takođe organizuje, biti uplaćen za obnovu štete ugroženima u poplavama. Najpoznatiji i dres koji ima najvišu početnu cenu (150 evra) je svakako dres Stevana Joveića u kojem je crnogorski reprezentativac igrao protekle sezone u Premijer ligi, potpisan, koji je Jovetić dostavio preko poznatog manekena Marka Andrića. Sem potpisanog dresa Stevana Jovetića, tu su još potpisan reprezentativni dres odbojkaške zvezde Aleksandra Atanasijevića (početna 70 evra), dres ekipe američkog fudbala Vukovi Beograd (početna 40 evra) i majica rep grupe THCF, kao i potpisan novi CD (početna 20 evra). Sem pomenutih, tu su i dresovi Vladimira Štimca iz Unikahe, Jovane Brakočević, Vlade Lučića, Luke Mitrovića… Na internet aukciji se mogu naći i još mnogo drugih autentičnih dresova, a za više informacija posetite zvaničnu stranicu Večernje škole (https://www.facebook.com/media/set/?set=a.275160476000553.1073741836.178795362303732&type=1).

U aukciji možete učestvovati slanjem vaše ponude na fejsbuk stranici (https://www.facebook.com/vecernjaskola2013)ili slanjem ponude na mejl adresu ([email protected]).

Komentari