KK Sloga angažovala Vladimira Đokića

Nije Sloga počela sezonu onako kako je uprava očekivala. Nakon 5. kola ostvarena je samo jedna pobeda i rez je se mogao naslutiti. U 6. kolu u Kraljevo je došla ekipa Tamiša. U presudnoj utakmici za ostanak na klupi Mihaila Drobnjaka, domaći su ostvarili ubedljivu pobedu, 84:60 i najavili bolje dane. Usledeo je potom poraz od Meridiane, posle produžetka. U poslednjem kolu pobeđena je ekipa Napretka, za skor 3:5 i deobu 10. pozicije sa još četiri tima. Kada se učinilo da je tim Sloge na pravom putu, usledila je neočekivana odluka, tj. promena trenera.

Vladimir Đokić, doskorašnji strateg užičke Slobode, preuzeo je na sebe zadatak da dirigentsku palicu pretvori u čarobni štapić. U sredu je vodio prvi trening. Tim je korektno pripremljen, ostaje mu da našteluje ekipu po svom ukusu za napad na smederevsku tvrđavu u okviru premijerne utakmice 9. kola.

Do sada su ovi timovi odigrali šest utakmica, skor 3:3. Jedinu ali i ubedljivu pobedu u Smederevu Kraljevčani su ostvarili prošle sezone u okviru razvojne lige, 61:98. Šparović, ističe da najveća opasnost preti od Kljajevića, Čupkovića i Vlahovića, koje treba svesti na minimum da bi dva boda ostala u Smederevu. Utakmica se igra danas od 17 časova.

Komentari