Koliko su plaćeni fudbaleri Crvene Zvezde?

Ukoliko ste se pitali koliko zarađuju fudbaleri Crvene zvezde, taj podatak je postao dostupan. Naime, Sport u današnjem izdanju donosi godišnje plate igrača našeg najtrofejnijeg kluba.

crvenazvezdafk.com

crvenazvezdafk.com

U taboru Zvezdinog večitog rivala, nisu zadovoljni Valerijem Božinovim. Bugarski internacionalac je najskuplji igrač kada su godišnja primanja, u pitanju, zarađuje blizu 250 000 evra, a do sada nije pokazao da je najveće pojačanje.

Pre par godina, kada je Đurić sa saradnicima bio u klubu, ograničio je primanja na 200 000. Svojevremeno je Moreira imao duplo više od toga, i zbog toga je morao da napusti klub.

Osim već pomenutog Božinova, veliku platu, nešto veću od 200 000 ima Kamerunac Oumaru, kapiten Saša Ilić je na
160 000, a osim Ilića, dobro je plaćen od domaćih igrača i Vulićević.

Sa druge strane, u Zvezdi su se uvek pojavljivale razne informacije kada su u pitanju plate igrača. Sada je pouzdano, kako otkriva “Sport” da letošnje pojačanje iz Zagrebačkog Dinama, Ibanjez, ima 250 000, dakle isto kao Božinov, dok Vieira i Donald poprave svoj novčani saldo za po 200 000 eura godišnje.

Najplaćeniji domaći igrač u redovima Crvene Zvezde je Slavoljub Srnić, koji će zarađivati oko 100 000 evra. Ostali imaju manje: Matos i Rendulić po 70 000, a novi igrači Sikimić i Supić manje od 40.

 

 

Komentari