Možda ima i previše iskustva: OFK Beograd 18 klub Dragoljuba Bekvalca

Dragoljub Bekvalac juče je nasledio prekaljenog stručnjaka Vladimira Petrovića Pižona na klupi OFK Beograda, a na socijalnim mrežama već se zbijaju šale na Bekvalčev račun.

Selekt Superliga

Iskusan, prekaljen, kako god ga okarakterisali, Dragoljub Bekvalac će na klupi OFK Beograda voditi svoj osamnaesti klub u dvadesetogodišnjoj trenerskoj karijeri.

Može li čovek biti previše iskusan? Bekvalac je svoju trenersku karijeru započeo 1995. godine vodeći FK Vojvodinu, 1997. godine preuzeo je Liteks, potom godinu dana kasnije Sutjesku, a naredne godine Beroe. Sezonu kasnije vodio je Vojvodinu, a onda je usledila trogodišnja pauza, 2004. se vratio u novosadski klub, a iste godine prelazi u OFK Beograd, a samo pola sezone kasnije u Obilić, gde se takođe nije zadržao dugo, onda je usledila epizoda u Bežaniji,  godinu dana u makedonskom Rabotničkom, četvrti angažman u Vojvodini, pa 2009. godine probao je u mađarskom Đeru, nakon toga godinu dana u Hajduku, Novom Pazaru, Radničkom iz Kragujevca, pa niškom Radničkom, a onda povratak u Radnički iz Kragujevca. Dolazimo do novog kluba, Dragoljub Bekvalac sada je potpisao ugovor do kraja sezone sa OFK Beogradom.

Možda se sa punim pravom ljubitelji fudbala šale da u Srbiji postoje dve vrste klubova, oni koje je trenirao Bekvalac i oni koje će tek trenirati.

Komentari