Najveći domaći talenti u FM15

Fudbal je najvažnija sporedna stvar na svetu. Takodje,  fudbalske simulacije spadaju u najpopularnije igre medju ljubiteljima ovog vida virtuelne zabave. Fudbal menadžer postaje sve popularniji na globalnom nivou, gotovo da nema navijača koji nije poželeo da vodi svoj omiljeni tim i sa njim osvaja trofeje. U ovoj seriji tekstova predstavićemo Vam neke od najvećih domaćih talenata po Fudbal menadžeru 2015.

 

Jedan od velikih potencijala je nesumnjivo  Danilo Pantić. Momak rodjen u Rumi, ponikao u Partizanu, a od ovog leta igrač Londonskog Čelsija. Na početku igre ima samo 17 godina. Njegova prirodna pozicija je pozicija polušpica, ali dobro se snalazi i na pozicijama krila, kao i veznog igrača. Za svoje godine ima jako dobru tehniku, i već u prvoj sezoni može jednim potezom da prelomi meč. Uz adekvatan trening za par godina može da stasa u odličnog kreatora igre.

Danilo Pantic pocetsak

 

Na slici ispod, možete videti njegov razvoj nakon osam sezona u igri. Kao što vidite, razvija se u kvalitetnog igrača , koji može da igra zapaženiju ulogu i u jačim ligama.

 

Danilo Pantic_ Overview Profile

 

Dejan Dražić je još jedan igrač ponikao u Partizanu, a punu afirmaciju je stekao u Ofk Beogradu. U igri je jedan od talentovanijih igrača iz Srbije. Primarna pozicija mu je levo krilo, ali odlično se snalazi i kao napadač. Već u prvoj sezoni je noćna mora za odbranbene igrače. U koji god tim da ga dovedete, budite uvereni da će vam Dejan doneti dosta radosti svojim golovima i asistencijama.

Dejan Drazic pocetak

 

Kroz igru se razvija u zaista odličnog igrača, koji može da napravi razliku na terenu. Bez sumnje dobar transfer za bilo koji tim.

Dejan Drazic_ Overview Profile

 

Šta tek reći o zlatnom orliću Vukašinu Jovanoviću? Neki kažu novi Nemanja Vidić. Drugi kažu da je precenjen. Ali što se tiče Fudbal menadžera, Vukašin je igrač koji, uz pravilan trening, izrasta u fenomenalnog štopera i zaista stub ekipe za koju igra.

Vukasin Jovanovic pocetak

 

Na početku igre je u Crvenoj Zvezdi, ali vrlo brzo prelazi u neki od stranih klubova. Kao što vidite na slici ispod, stasava u fantastičnog štopera koji, po mom misljenju, ima kvalitet i za najjače evropske lige.

 

Vukasin Jovanovic_ Overview Profile

 

 

I na kraju, možda i najveći fudbalski talenat naše zemlje u ovom trenutku, fenomenalni Andrija Živkovic. Momak rodjen u Nišu, prošao kompletnu Partizanovu školu. Već na samom početku igre se vidi da se radi o igraču koji ima ogroman potencijal. Uz pravilan trening, izrasta u jedno od najboljih krila u igri.

 

Andrija Zivkovic pocetak

 

Koliko je Andrija značajan, i koliko se ljudi koji igraju fudbal menadžer vezuju za njega i žele ga u timu, najbolje svedoči rečenica: Više se iscimam kad mi Živkovic na menadžeru kaže da moramo “da porazgovaramo” nego kad mi devojka kaže… Koji god tim da vodite u igri, transfer Andrije Živkovića je zasigurno odličan posao.

Andrija Zivkovic_ Overview Profile

Ovo je samo deo igrača iz Srbije, koji su veliki potencijali na Fudbal menadžeru. U sledećem tekstu predstavićemo još četvoricu fudbalera.

 

 

 

Komentari