NAJVEĆI DOMAĆI TALENTI U FM15 (drugi deo)

Ovo je drugi deo serijala, posvećenog najvećim fudbalskim talentima naše zemlje u popularnoj video igri Fudbal menadžer 2015. U proslom delu predstavili smo vam četiri igrača a ovoga puta imamo još četiri, za koje smatramo da zaslužuju mesto na ovoj listi.

Prvi deo serijala možete pogledati ovde:

Prvi igrač koga ćemo danas predstaviti  je Srđan Babić. Momak rodjen u Banja Luci, zaista je veliki talenat i još jedan u nizu fenomenalnih odbranbenih igrača koji je dala naša zemlja. Na početku igre je u Vojvodini ali vrlo brzo prelazi u neki od evropskih klubova.

Srdjan Babic_ Overview Profile

 

Tokom igre, razvija se u strahovitog štopera koji je bez problema stub odbrane u svakom timu. Po našem misljenju, ima kvalitet i za najjače evropske lige.

Srdjan Babic_ Overview Profile

Odličan igrač je i Sergej Milinković-Savić. Momak rodjen 1995. godine u Lleidi, Španiji, već je godinu dana u inostranstvu. Posle sezone u Genku, ovog leta je potpisao za Lacio. Ponikao je u Novosadskoj Vojvodini i predstavlja budućnost srpskog fudbala kako u igri tako i u stvarnosti.

Sergej Milinkovic Savic_ Overview Profile

Izuzetno talentovan zadnji vezni igrač. Sa njim u timu mozete biti uvereni da se protivnički ofanzivci neće presiše naigrati. Nema sumnje dobar posao je Lacio obavio ovog leta. Što se tiče njegovog razvitka u igri, zaista za nekoliko godina stasava u vrhunskog fudbalera, i zajedeno sa Matićem čini bedem u našoj reprezentaciji na sredini terena.

Sergej Milinkovic Savic_ Overview Profile

Najmladji igrač na današnjoj listi, jedan od najboljih mladih napadača koje smo videli u igri je svakako Ivan Šaponjić. Izuzetno mlad dečko, na početku igre ima samo 16 godina. Ali to ga ne sprečava da već u prvoj sezoni donese dosta pobeda i postigne dosta golova za svoj tim. Uparite ga sa Lukom Jovićem i budite sigurni da vaša odbrana ne može da primi toliko golova, koliko su ova dvojica u stanju da postignu.

Ivan Saponjic_ Overview Profile

Trenirajte ga pravilno i kroz par sezona dobićete pravu gol-mašinu. Uz već pomenutog Luku Jovića najbolji mladi napadač naše zemlje a možda i evrope. Dobar transfer za skoro svaki klub.

Ivan Saponjic_ Overview Profile

Poslednji igrač koga ćemo danas predstaviti je momak o kome se mnogo priča poslednjih meseci, možda i najveći golmanski talenat kog smo imali poslednjih desetak godina, kapiten Crvene Zvezde Predrag Rajković. Šta reći o njemu što već svi ne znaju. Svetski prvak, najbolji mladi golman sveta, zaista toliki potencijal da spada u top 5 najboljih mladih golmana na Fudbal menadžeru.

Predrag Rajkovic_ Overview Profile-2

Razvija se u fenomenalnog čuvara mreže i okosnicu kako reprezentacije, tako i kluba u kojem igra. Ako igrate menadžera, Predrag Rajković je svakako golman koga želite medju stativama u svom timu. Apsolutno ima potencijala da brani u svakom klubu u igri pa čak i u Barseloni ili Realu, samo neka se tako razvije i u stvarnosti i bićemo svi zadovoljni. Mi verujemo da hoće.

Predrag Rajkovic_ Overview Profile

U sledećem, poslednjem, delu, predstavićemo vam još četvoricu fudbalera iz naše zemlje koji čine budućnost Srpskog fudbala u igri a verujemo i u stvarnom životu.

 

 

 

 

 

 

Komentari