NAJVEĆI DOMAĆI TALENTI U FM15 (TREĆI DEO)

Ovo je treći, finalni, deo serijala posvećen najvećim fudbalskim talentima naše zemlje u popularnoj video igri Fudbal menadžer 2015. U predhodna dva teksta, predstavili smo vam osam igrača, a danas ćemo dodati još četiri koji nesumnjivo zaslužuju svoje mesto na ovoj listi.

Prvi deo serijala možete pogledati ovde:

a drugi deo možete videti ovde:

 

Miladin Stevanovic je momak koga ćemo danas predstaviti prvog. Radi se o momku rodjenom u Bijeljini koji igra na poziciji štopera i desnog beka. Čitavu karijeru je u Partizanu i on je još jedan u nizu odbranbenih bisera sa ovih prostora.

Miladin Stevanovic_ Overview Profile-5

Tokom igre razvija se u zaista pouzdanog odbranbenog igrača, nekada se razvije kao štoper, nekada kao desni bek. Ali u svakom slučaju Miladin je momak na koga treba obratiti pažnju kako u igri tako i u stvarnom životu

Miladin Stevanovic_ Overview Profile

 

 

Sledeći “biser” nam dolazi iz Vojvodine. U pitanju je Mijat Gaćinović. Kao i nekolicina igrača u ovom serijalu, i Mijat je rodjen na područiju Republike Srpke (Trebinje). Radi se o mladom levom krilu, momku koji poseduje izuzetnu brzinu i tehniku. Trenirajte ga pravilno i dobićete pravu noćnu moru za protivničke odbrane.

Mijat Gacinovic_ Overview Profile

 

Tokom igre izrasta u veoma respektabilno krilo, koje može da donese prekretnicu u meču. Po našem mišljenju, Mijat ima potencijal da igra u skoro svakom timu zapaženu ulogu. Neka se tako razvije i u stvarnosti, nemamo ništa protiv!

Mijat Gacinovic_ Overview Profile

 

 

Mladji od braće Milinković-Savić, Vanja, apsolutno spada u grupu najtalentovanijih golmana u igri. Momak izuzetne visine (203 cm) predstavlja vrlo često nerešivu enigmu za protivničke napadače. On je trenutno član Mančester Junajteda i to dovoljno govori o potencijalu ovog čuvara mreže.

Vanja Milinkovic Savic_ Overview Profile

 

Naša zemlja je poznata po odličnim odbranbenim igračima, ali izgleda da je došlo vreme da se “dičimo” golmanima. U našem serijalu predstavili smo vam dva vrhunska mlada talenta medju stativama, za koje verujemo da će uskoro igrati veoma zapažene uloge u evropskom i svetskom fudbalu. Vanja Milinković-Savić zaista, uz pravilan trening, postaje fenomenalan čuvar mreže. Dovedite ga u bilo koji tim i ne brinite ništa-gol vam je zaključan.

Vanja Milinkovic Savic_ Overview Profile

 

 

I na kraju, momak koji spada u top 10 najtalentovanijih igrača u Fudbal menadžeru 2015, Zvezdin vunderkid, neverovatni Luka Jović. Ja sam ga lično dovodio u apsolutno svaki tim koji sam vodio i nikada se nisam pokajao. Na početku igre, Luka ima samo 16 godina, ali već za par sezona sazreva i razvija se najblaže rečeno u zver.

Luka Jovic_ Overview Profile

Tokom igre, Luka Jović se razvija u gol mašinu kakvu mi nismo nikada videli. Ako mu još pridodate Andriju Živkovića na krilu, možete samo da gledate i uživate i pobedama svokje ekipe. Prosek ovog momka u kasnijim sezonama je odprilike četrdesetak golova po sezoni, naravno ako je povređen jedan deo iste. Zaista, naša zemlja, po menadžeru, ovako dobrog napadača godinama nije imala. Nije važno koji tim vodite, Luka će vam donositi golove i pobede.

Luka Jovic_ Overview Profile

 

 

Stigli smo i do kraja ovog serijala. Ostaje nada da će se svi ovi momci razviti u stvarnosti onako kako im predvidja Fudbal menadžer. Ako tako bude, za naš reprezentativni fudbal dolaze veoma lepi dani.

Komentari