Navijači Radničkog napravili feštu, novinari završili na tročasovnom informativnom razgovoru (FOTO/VIDEO)

Fudbalski klub Radnički iz Niša u novoj sezoni beleži sjajne rezultate i trenutno se nalazi na šestom mestu sa sedam osvojenih bodova. Što je dovoljan povod da navijači u maniru engleskih navijača izađu na ulice dan pred utakmicu i animiraju svoje građane da u meču protiv Voždovca koji se igra danas od 20 časova ispune stadion Čair.

Foto: Građanin.rs

Foto: Građanin.rs

Meraklije, navijači FK“Radnički“ Niš su napravili spektakl u gradu gde su u karavanu od oko 40 vozila prolazili gradska naselja i pozivali građane na prvenstvenu utakmicu sa ekipom „Voždovca“ iz Beograda u 20 sati na stadionu „Čair“. Uzvikivajući „svi na stadion“, megafonom su pozivali Nišlije da danas daju podršku voljenom klubu. Podršku građana su dobili i u centru grada od slučajnih porolaznika, ali i od okolnih automobila koji su trubili prolazeći pored karavana.

A neprijatan epilog ovog performansa jeste privođenje novinara koji su pratili kolonu na tročasni informativni razgovor.

Tročlana novinarska ekipa koja je bila deo karavana Meraklija, a koji su u Nišu sinoć napravili jedinstven spektakl, privedena je na skoro trosatni informativni razgovor u centralu policije u Ulici Nade Tomić. Privedeni su producent filma o FK „Radnički“, vlasnik agencije „Sinopsis“, Miodrag Miljković, odgovorni urednik portala „Građanin“, Marko Smiljković i snimatelj Niške televizije, Aleksandar Dimitrijević.

građanin.rs/utakmica.rs/realsanisave.com

Komentari