Rekorder: Trener dobio otkaz nakon samo 10 minuta

Bivši fudbaler Vest Hema i Fulama, Liroj Rosenior, vlasnik je jednog od najčudnijih rekorda u fudbalu. Naime on je uspeo da dobije otkaz u klubu nakon samo deset minuta od trenutka kada je promovisan za novog menadžera Torki Junajteda!

Početkom 2007. godine, Torki Junajted je usled niza loših rezultata rešio da angažuje Roseniora, koji je vodio klub u periodu od 2002-06 godine. Organizovana je čak i konferencija za štampu, gde je Liroj i zvanično predstavljen kao novi/stari menadžer ove ekipe.

Međutim deset minuta po završetku konferencije za štampu, novinarima se obratio predsednik kluba, koji je objavio da je većinski deo akcija kluba upravo prodat i da Torki ima novog vlasnika. Ovo je automatski značilo da od ugovora sa Rosenborgom nema ništa, jer novi vlasnik nije želeo Liroja za menadžera.

Liroj je bio šokiran načinom na koji je izgubio posao nakon samo deset minuta od promocije, ali je u šaljivom tonu izjavio za medije: “Očigledno su mislili da sam odradio odličan posao nakon deset minuta, i zato su me pustili da odem

Komentari