ROĐA MARJANOVIĆ: Majstorija za TV špice! Doktor, ostaje doktor VIDEO

Iako ponovno vraćanje sportu u kome si nekada bio uspešan često ume da bude razočaravajuće i u većini slučajeva pokvari ili baci u drugi plan one lepe slike i rezultate po kojima su te navijači pamtili, Rodoljub Marjanović svojim igrama ovoga leta očigledno planira da sruši tu neslavnu tradiciju.

11863442_10203050768389099_7023087446469678511_n

Nakon povratka najvažnijoj sporednoj stvari na svetu, potpisivanjem ugovora sa švedskim četvrtoligašem, ekipom Gute, i povratničkog gola za koji mu je bilo potrebno samo dva minuta na terenu, Marjanović nastavlja da rešeta mreže po Skandinaviji.

To možda ne bi bilo neobično za momka koji poseduje urođeni talenat i fantastičan osećaj za gol koji nije mogla da mu oduzme ni dvogodišnja pauza, ali način na koji postiže golove u dresu Gutea ponekad jednostavno ostavi bez daha.

U prvenstvenoj utakmici protiv Linkoping Sitija, koju je Marjanovićeva ekipa dobila rezultatom 3:2, Rođa je postigao treći gol za svoj tim na ovom meču, a svoj četvrti ove sezone.

Da ne dužimo dalje i ne trošimo reči sa frazama: forma,klasa i večnost, pogledajte novu majstoriju Rodoljuba Marjanovića i sami se uverite o kakvom se igraču radi.

A zatim uživajte i u bombi sa preko 25 metara u utakmici kupa Švedske protiv Degerforsa.

 

Komentari