Omladinac u novom ruhu u nove pobede

U autentičnoj opremi Omladinac iz Novih Banovaca uspešno je započeo drugi deo sezone u Srpskoj ligi “Vojvodina”.

utakmica-rs-omladinac3

Novi vlasnik trofeja Kupa Srema je u Subotici pogotkom Ležaića pobedio ekipu Bačke 1901 ali je meč ostao u senci nesvakidašnjih dresova Omladinca za taj rang fudbala, ali i srpski fudbal uopšte.

Kako bi priča bila još zanimljivija, sem odličnog “militari” dizajna koji je sve popularniji u sportu, na mestu rezervisanom za generalnog sponzora nalazi se natpis “Cabinet Masson”, te se na prvu loptu stiče utisak da se ne radi o kompaniji iz naše zemlje. Kako smo istražili sveru bavljenja ove kompanije i informisali se o prvom čoveku “Cabinet Masson-a” došli smo do neverovatnih saznanja.

Naime, radi se o Pjer Vernizuu, biznismenu iz Pariza, koji je još ranije dospeo u žižu nišlijskog interesovanja kada je javno zatražio državljanstvo Republike Srbije kako bi se, zajedno sa poslom, preselio u našu zemlju. Plod ovog sponzorstva je dugogodišnje poznanstvo i saradnja sa sportskim direktorom Omladinca iz Novog Banovca Bobanom Sibinovićem.

“Cabinet Masson” je firma koja je u Francuskoj veoma poznata u radu sa transakcijama i stručnjacima za nekretnine.

utakmica-rs-omladinac2

“Sa zadovoljstvom sam prihvatio poziv mog dugogodišnjeg prijatelja Bobana Sibinovića da pomognem Omladinac iz Novih Banovaca. Iako sam Francuz, Srbija je zemlja koju mnogo poštujem i za koju me vezuje mnogo lepih sećanja. Ranije sam u Nišu izrazio i javnu želju da dobijem srpsko državljanstvo. Boban mi je poslao fotografije iz kluba, čije aktivnosti pratim preko zvaničnog sajta. Jedva čekam zvaničnu promociju novih dresova i da jedan od njih stigne na moju adresu. Velika je čast, pored dugogodišnjih sponzora koji dugo pomažu klub priključiti se sponzorskom pulu”,

izjavio je Pjer Vernizu.

Omladinac je tako postao drugi tim (pored Crvene zvezde) u srpskom fudbalu kojem je generalni sponzor neka strana kompanija što je veliki korak za jedno tako malo mesto, ali i perspektivno, što se ogleda radom uprave i igrača.

utakmica-rs-omladinac1

Komentari