U Tiraspolj po istinu

 

Vojvodina bije svoju najvažniju bitku sezone. Fudbaleri trenera Marka Nikolića odlaze u Tiraspolj sa jasno izraženom željom da u 90 minuta revanš utakmice sa Šerifom izbore ono što su do sada samo mogli sanjati i u šta je pred početak sezone malo ko verovao.
Svesni ozbiljnosti svog zadatka „crveno-beli“ obećavaju bespoštednu borbu do poslednjeg sekunda utakmice, nadaju se da će na kraju slaviti i Novom Sadu priuštiti zadovoljstvo i uživanje gledanja još kvalitetnih evropskih utakmica.
Prema rečima šefa struke novosadskog sastava, svi igrači su spremni za utakmicu, a moguće su i izmene u timu u odnosu na prvi susret.
-„Želimo da uživamo u svakom trenutku utakmice i da sve ono što znamo i šta treniramo prenesemo na teren. Ta formula, uz zajedništvo i slogu, pokazala se kao dobitna u prethodnih 10 takmičarskih susreta od kojih smo 6 dobili, a 4 igrali nerešeno. Spremni smo za svaku opciju, jasno nam je da ispred sebe imamo ozbiljnu, u svakom smislu jaku ekipu ali verujemo u ono što radimo.

SPISAK IGRČA :

Matej Delač, Zoran Popović, Miroslav Vulićević, Nikola Leković, Branislav Trajković, Igor Đurić, Ivan Fatić, Nemanja Radoja, Marko Poletanović, Janko Tumbasević, Stojan Vranješ, Nebojša Kosović, Stefan Denković, Enver Alivodić, Andrija Kaluđerović, Petar Škuletić, Mijat Gaćinović i Simon Vukčević.

 

Ekspedicija

Vojvodina je jutros (6:30)  krenula je iz Novog Sada na aerodrom „Nikola Tesla“ sa koga je put Ukrajine poletela u 9:00 časova.

Nakon sletanja u Odesu, ekipa će put do Tiraspolja nastaviti autobusom. Novosađani će biti smešteni u hotelu „Rusija“, a istog dana od 19:30 po lokalnom vremenu (18:30 po našem) predviđen je trening na stadionu Šerifa.

Raspored aktivnosti za četvrtak 29. 08. 2013.

-9:30             Doručak

-10 do 13:30 Slobodno vreme

-13:30           Ručak

-14 do 17:00  Odmor

-17:00           Video analiza

-17:30           Polazak na stadion

-20:00           Utakmica

Povratak ekipe za Novi Sad predviđen je odmah po završetku utakmice.

 

 SAOPŠTENJE RADIO TELEVIZIJE VOJVODINA

Radio-televizija Vojvodine obezbedila je prava na radijski prenos fudbalske utakmice kvalifikacija za Ligu Evrope, ”Šerif”-”Vojvodina”, koja se igra u Moldaviji u četvrtak, 29. avgusta.

Takođe, Radio-televizija Vojvodine je prihvatila da za prava na direktan televizijski prenos plati iznos koji su predstavnici fudbalskog kluba ”Šerif” odredili prilikom boravka u Novom Sadu, 22. avgusta.

Naknadno, moldavski klub je tu cenu višestruko povećao i sada za prava televizijskog prenosa traži više od 5 miliona dinara.

Radio-televizija Vojvodine odgovorila je ponudom koja je skladu sa mogućnostima naše kuće i čeka se konačan odgovor fudbalskog kluba ”Šerif”.

Povodom medijskih spekulacija da je pokrajinski medijski servis preprodavao prava na prenose međunarodnih fudbalskih utakmica, koje je fudbalski klub ”Vojvodina” igrao u Novom Sadu, saopštavamo da Radio-televizija Vojvodine nikada nije posedovala ta prava, pa ih nije ni preprodavala. Prava na televizijske prenose međunarodnih susreta ima isključivo fudbalski klub ”Vojvodina”.

 

Komentari