Ugovor za budućnost: Societe Generale ulaže u školu fudbala Slobode

FK Sloboda Point i “Societe Generale” banka potpisali su ugovor o sponzorstvu koji će biti usmeren na školu fudbala užičkih “crveno-crnih”.
Sporazum je vredan 550.000 dinara i odnosi se na nabavku sportske opreme za najmlađe selekcije FK Sloboda Point.

Partnerstvo sa FK Sloboda Point predstavlja zajednički napor da najmlađima u Užicu pomognemo u razvoju, da ih podstaknemo da do svog vremena provedu baveći se sportom, jer to pozitivno utiče ne samo na fizičko zdravlje, već i na razvoj odgovornosti i kvalitet njihovog života. Obaveza je svih nas da ih u tome podstaknemo i pomognemo im da se razvijaju i rastu u što boljim uslovima, – istakao je Miroslav Rebić, član Izvršnog odbora “Societe Generale” banke.

Ova sredstva biće adekvatno raspoređena svim mlađim selekcija našeg kluba, a sve u cilju da naša deca sutra postanu pre svega dobri ljudi, dobri sportisti i da sa ponosom nose dres FK Sloboda Point. Zadovoljstvo je sarađivati sa bankarskom institucijom kakva je “Societe Generale” i ovo je samo nastavak jedne lepe saradnje – ističe Slobodan Matijašević, director marketinga FK Sloboda Point.
Osim što je u Srbiji postavila svetske standarde u poslovanju, “Societe Generale” banka se vise puta do sada isticala i društvenom odgovornošću, ovog puta na radosti mališana iz Slobodine Škole fudbala.

Komentari